Afectiunile specifice sezonului rece si remediile naturiste pentru prevenirea si combaterea acestora.

Afectiunile specifice sezonului rece si remediile naturiste pentru prevenirea si combaterea acestora.

Toamna, aceasta regina a melancoliei,culorilor , caderii frunzelor ,recoltelor bogate , fructelor pamantului si a iubirilor pierdute, se pregateste de plecare! Frunzele copacilor, in caderea lor continua, sustin ultimele spectacole frumoase, dar din ce in ce mai pline de tristete care ne aduc aminte ca si noi cadem vestejiti de timp, de uitare, nepasare,etc.Bucurati-va in fiecare clipa de acest adagio spre trecerea in imparatia frigului si a ingheturilor care nu inseamna numai bucuria zapezilor si a sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, ci si vreme rece , ploiosa ,cu lapovita si ninsori abundente,vant puternic, viscol, schimbari bruste de temperatura, lipsa caldurii si luminii Soarelui,vant, viscole, precum si alte capricii ale vremii care pot sa produca depresie, stress puternic ,afectiuni metabolice,hipotermie,degeraturi,etc.
Sa nu uitam ca natura se pregateste sa intre in hibernare, iar organismului uman ii trebuie timp sa se adapteze la toate aceste schimbari meteo si de starea vremii.
Studiile arata ca modificarile de temperatura mai mari de 2 °C pot afecta in primul rand pe cei cu afectiuni cardiace, pulmonare si respiratorii ,punandu-le chiar viata in pericol. Aceste riscuri cresc odata cu scaderea accentuata sau cresterea brusca a temperaturii. De asemenea, schimbarile bruste de temperatura pot genera boli hidrice,tulburari de comportament, sindrom metabolic si, totodata, cresc riscul de aparitie a afectiunilor pulmonare ,a virozelor respiratorii,a alergiilor,a tulburarilor de nutritie , etc. In sezonul rece,functiile vitale ale organismului si metabolismul incetinesc, fluidele biologice ale corpului uman stagneaza foarte mult, iar rinichii si bila devin cele mai sensibile organe.Totodata, corpul uman acumuleaza in mod continuu toxine care ajung in organism prin ingestie, respiratie,ca produse de excretie a bacteriilor, ca resturi alimentare in stare de putrefactie rezultate in urma nedigerarii complete a alimentelor, prin contactul cu pielea,etc.Ca urmare,de doua ori pe an- primavara si toamna, este necesara o detoxifiere a intregului organism si o curatare a intregului tract digestiv, in mod deosebit, a colonului. Cele mai frecvente cinci boli specifice sezonului rece sunt: gripa, pneumonia, laringita, infectia urinara si degeraturile. Cunoasterea si aplicarea masurilor de preventie impotriva acestor afectiuni specifice sezonului rece trebuie sa reprezinte pentru noi toti o atitudine si comportament responsabile si adecvate unui stil de viata sanatos.Studiile specialistilor arata ca pentru prevenirea si combaterea afectiunilor specifice sezonului rece , intarirea sistemului imunitar si detoxifierea organelor esentiale (colon, ficat, sistem urinar), pe langa medicamentele recomandate de medici, se pot folosi tratamente si remedii naturiste, astfel:
1.Super Immune http://ingrijireasanatatii.ro/…/super-immune-forte-cel-mai-…

2.Ulei de oregano http://ingrijireasanatatii.ro/…/oregano-oil-ulei-de-oregano…

3.Echinaceea fortificata capsule http://ingrijireasanatatii.ro/…/echinacea-fortificat-90-cap…

4.Echinaceea fortificata sublinguala http://ingrijireasanatatii.ro/…/echinacea-fortificat-sublin…

5.Zinc chelatinat http://ingrijireasanatatii.ro/…/zinc-chelatinat-hvp-un-mine….

6.Protocol de detoxifiere
http://ingrijireasanatatii.ro/…/protocol-detoxin-de-30-zile…

7.Protocol Imunorex
http://ingrijireasanatatii.ro/…/protocol-imunorex-forte-de-…
Aveti grija de sanatatea dumneavoastra!

Website-ul www.ingrijireasanatatii.ro deține drepturi de autor asupra conținutului acestui articol. Copierea sau reproducerea gratuită a acestui conținut se poate face gratuit în limita a 100 de cuvinte și trimiterea prin link către sursa originala www.ingrijireasanatatii.ro.

PRODUCATORI

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]