Blog

Publicat: 31.05.2019

 

  Suntem ceea ce mancam, iar sanatatea incepe in intestine!

     Pentru a gasi un raspuns la intrebarea cum sa combinam corect alimentele, trebuie să ne amintim de lectia de la chimie privind echilibrul acid/alcalin si pH-ul organismului uman.

Publicat: 21.04.2019

Cu o alimentație sănătoasă, putem să stimulăm regenerarea fiecărui organ şi astfel să amânăm cât mai mult bătrâneţea.

Publicat: 21.11.2018

Toamna, aceasta regina a melancoliei,culorilor , caderii frunzelor ,recoltelor bogate , fructelor pamantului si a iubirilor pierdute, se pregateste de plecare! Frunzele copacilor, in caderea lor continua, sustin ultimele spectacole frumoase, dar din ce in ce mai pline de tristete care ne aduc aminte ca si noi cadem vestejiti de timp, de uitare, nepasare,etc.

Publicat: 13.11.2018

Ce trebuie să mâncăm pentru a fi sănătoşi? Cum sa combinam corect alimentele? Cum sa mancam? Care sunt dietele care funcţionează şi de ce? Toate aceste întrebări genereaza nesfârşite controverse în rândul publicului, căci în ziua de azi suntem bombardaţi cu informaţii contradictorii si multa confuzie .Numeroasele surse de informare şi mai ales de dezinformare au făcut ca, in prezent,majoritatea oamenilor să aibă senzaţia că ştiinţa nu a obţinut încă răspunsuri clare în ceea ce priveşte cel mai importante aspecte ale vieţii noastre: nutriţia si dieta.

Publicat: 29.05.2018
       Concluzia pe care o putem trage pana acum este ca se poate trai mai mult daca reducem stresul oxidativ, mentinand astfel lungimea telomerilor pentru o perioada mai lunga.  Există multe surse de dovezi care sugerează că deteriorarea telomerilor este asociată cu cancerul şi că probabil se numără printre factorii etiologici ai acestuia.
Publicat: 03.05.2018

Prevenirea cancerului este si va ramane preocuparea permanenta pentru medici si oamenii de stiinta. Societatea Canadiana de Cancer estimeaza intr-o statistica aparuta recent ca aproape jumatate dintre cei 37 milioane de canadieni vor fi diagnosticati cu cancer la un moment dat. Conform datelor furnizate de Agentia Internationala de Cercetare a Cancerului, in fiecare an la nivel mondial, apar peste 14 milioane de cazuri noi. Neoplaziile au devenit a doua cauza de deces dupa bolile cardiovasculare.

PRODUCATORI

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]