Cum platesc

MODALITATI DE PLATA

 

  1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" ,elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut!

 Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

   2.Plata prin ramburs

 

 

2.1 Ramburs (plata la curier) 

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Achitarea produselor naturiste implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat.

Eliberarea chitantei se va efectua de catre firma de curierat.

 

2.2. Ramburs prin Posta Romana

Cu serviciul colete interne cu ramburs se pot trimite colete cu produse naturiste oriunde in ROMANIA, urmand ca destinatarul sa achite prin intemediul retelei postale contravaloarea bunurilor care fac obiectul trimiterii postale. Suma rambursului este nelimitata si nu este conditionata de valoarea declarata. Incasarea unei sume de la destinatar si remiterea acesteia expeditorului se face prin mandat postal sau mandat electronic. Tariful pentru remiterea sumei se incaseaza la prezentarea trimiterii.

Destinatarul mandatului ramburs trebuie, obligatoriu, sa fie expeditorul trimiterii.

 

 

3.  Plata in numerar

 

 

Plata in numerar se poate efectua prin casieria S.C PRO HEALTH CARE & NUTRITION, cu eliberarea bonului fiscal, numai in situatia livrarii directe a produselor catre cumparator.

PRODUCATORI

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]