TRATAMENTE SI REMEDII NATURISTE DIN CANADA

Motto-ul companiei: INGRIJIREA SANATATII SI NUTRITIA SUNT ESENTA VIETII !
Sanatatea este comoara pe care o putem pierde foarte usor in timpul vietii. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra!

          PRO HEALTH CARE & NUTRITION SRL, prin site-ul www.ingrijireasanatatii.ro,  asigura servicii de ingrijirea sanatatii prin informare, educatie si distribuirea online a peste 250 de suplimente alimentare si produse naturiste cu o inalta calitate, putere si puritate, compatibile cu genomul uman. Produsele naturiste  ce fac parte din farmacia canadiana sunt fabricate exclusiv in Canada de PROVITA NUTRITION & HEALTH INC, KONIG NUTRITION LABORATORIUMS, ORGANIKA HEALTH PRODUCTS, NATURES HARMONY, NEW ROOTS, CELEX LABORATORIES INC. si SANTEVIA.

        Toate suplimentele alimentare importate din Canada de catre PROVITA NUTRITION ROMANIA sunt distribuite si in tarile membre ale  Uniunii Europene si sunt aprobate de Institutul Bioresurse Alimentare Bucuresti si au normele de calitate GMP, ISO 9001, ISO 9002, QUEBEC CMS.

          PROVITA NUTRITION & HEALTH INC. din Canada a inceput productia si distributia in America de Nord a unor produse noi si unice pe piata suplimentelor alimentare, prin asocierea si colaborarea cu grupuri de medici si nutritionisti recunoscuti din Canada si Japonia, precum si cu laboratoare de prestigiu cum ar fi PRIME HEALTH LTD. si CANADIAN PHYTOPHARMACEUTICALS INC., suplimente alimentare care au fost deja avizate sau sunt in curs de avizare la Institutul de Bioresurse Alimentare Bucuresti în vederea distribuirii în Romania.

          Prin distribuirea  acestor produse si remedii naturiste,  PRO HEALTH CARE & NUTRITION schimba fata ingrijirii sanatatii si a preventiei bolilor, prin intermediul nutritiei si a tratamentelor naturiste complementare medicinei alopate.

         Pentru informarea dvs., privind ingrijirea sanatatii si preventia bolilor,aveti acces la o platforma  de tip BLOG , iar pentru a-l accesa dati click pe cuvantul BLOG  sau dati click pe sectiunea BLOG din partea dreapta de sus a site-ului. 

PRODUCATORI

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]