DEPRESIA

 

          Depresia a fost numita boala secolului XXI.
         Depresia se caracterizeaza prin sentimente, stari, atitudini persistente de tristete, pesimism, lipsa de interes fata de tot, chiar și pentru dorința de a trai.
        Ca urmare, depresia este o afeciune grava declansata de un dezechilibru chimic cerebral sau de evenimente dramatice: decesul unei rude sau un prieten, pierderea unui loc de munca, accident cu urmări grave, etc.

     În faza mai avansata boala se manifesta și prin sentimente de inutilitate, lipsa de încredere în viitor, diminuarea capacitatii de gândire și a memoriei.
 

      Depresia poate fi insotita și de unele manifestari și simptome cum ar fi:

  • oboseala;

  • insomnie sau dorința de a dormi excesiv de mult;

  • lipsa poftei de mâncare sau o pofta excesiva.

 

     Depresia poate fi o afectiune secundara a unei alte boli sau a consumului de medicamente care produc modificari chimice la nivelul creierului.
    Betablocantele, digoxina, indometacinul, corticosteroizii și alte medicamente destinate pentru tratamentul bolilor cardiovasculare, poliartritei reumatoide, afectiunilor tiroidiene, cancerului, AVC, pot declansa depresia clinica.

 

   

 

Depresia nu trebuie confundata cu afectiuni temporare, generate de stres cum ar fi: anxietatea, irascibilitatea si oboseala acută, care se pot trata prin eliminarea cauzelor și pe cale naturista cu St. John’s Wort.

In cazul depresiei, cel mai modern si eficient tratament naturist care nu creeaza dependentă este 5-HTP de la Provita Nutrition &Health,distribuit de Pro Health Care &Nutrition-www.ingrijireasanatatii.ro

 

       

 

 

TRATAMENTE SI REMEDII NATURISTE RECOMANDATE

119,00 RON
0
Fara recenzii inca
nou
200,00 RON
4.5
Nota: 4.5 (2 recenzii)
0
Fara recenzii inca
0
Fara recenzii inca
71,00 RON
0
Fara recenzii inca
nou
169,00 RON
0
Fara recenzii inca
58,01 RON
0
Fara recenzii inca
nou
0
Fara recenzii inca

PRODUCATORI

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]